(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Bu tezisda hasharotlarning rivojlanishi,ko’payishi,lichinka va g’umbak tiplari haqida ma’lumotlar berilgan.