(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Yondashuv bu o’qitish va o’rganishga qarashning bir usuli. Har qanday tilni o’rgatish yondashuvi asosida til nima ekanligini va uni qanday o’rganish mumkinligi to’g’risida nazariy qarash mavjud. Yondashuv o’quvchilarni o’rganishga yordam beradigan sinf mashg’ulotlari yoki metodlaridan foydalanadigan usullarni, biror narsani o’rgatish usulini keltirib chiqaradi.