(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada qishloq xo’jaligini elektrlashtirishning samaradorligini aniqlash uchun qishloq xojaligida energiya resurslaridan foydalanish va g ’allachilikda elektr energiyasidan foydalanishda mehnat unumdorligi muhum jihatlari yoritib berilgan.