(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu tezisda O’zbekiston Respublikasida aholi turmush darajasini baholash, turmush farovonligini oshirish, aholi daromadlari va iste’mol harajatlari orasidagi bog’liqliklarni o’rganish va mavjud holatni tahlil qilishmasalalari yoritilgan.