(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Mazkur maqolada ishchi kuchining tuzilishini statistik tahlil etish, mehnat bozoridagi talab va taklifni bashorat qilish hamda mehnat bo’yicha malumotlarni xalqaro qiyoslash, amaliyotda bandlik turlari boyicha iqtisodiy faol aholining toifalari, ish vaqti statistikasi va balansi, mehnat unumdorligi statistikasi iste’mol qiymati bo’yicha olib borilgan kuzatuvlar va natijalar tahlili yoritilgan.