(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Tezis materiallari O’zbekistondagi faoliyat yuritayotgan kichik biznes va tadbirkorlik subyektlari, ularning hududlar kesimidagi ulushi. Kichik tadbirkorlik subyektlarining asosiy iqtisodiy korsatkichlari, uning dinamikasi. Kichik korxona va mikrofirmalarning tanlanma kuzatuv natijalari asosida ma’lumotlar to’plandi