(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Tezis materiallari AQSHning so‘ngi 10 yillik aholi o’sish ko’rsatkichlarni o’z ichiga oladi . AQSh aholini ro’yxatga olish byurosi ma’lumotlariga ko’ra, 2020 va 2022 yillar oralig’ida har bir AQSh shtati, Kolumbiya okrugi va Puerto-Rikoda aholining o’rtacha yillik o’sish sur’ati va doimiy aholi soni.