(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Ushbu maqolada maktabgacha inklyuziv ta’lim integratsion ta’lim va tushunchalari o’zaro qiyoslanib tahlil etilgan bo’lib,ushbu ta’lim bugungi kunda mamlakatimizda alohida ehtiyojga ega bo‘lgan bolalar uchun mo‘ljallanganligi ko’rib chiqilgan.