(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
So’ngi yillarda Ginekologiyada jarrohlik muolajasining eng ko‘p qo‘llaniladigan usuli bu gisterektomiya (bachadonni ekstripatsiya qilish). Jarrohlik muolajalarining jadal rivojlanishi anesteziya usullarini yanada kengaytirish va takomillashtirish uchun kuchli turtki bo‘ldi.