(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Zamonaviy sharoitda vatanparvarlik tarbiyasi alohida ahamiyat kasb etmoqda. Vatanparvarlik, millatlararo munosabatlar madaniyati inson shaxsining ijtimoiy, ma’naviy, axloqiy va jismoniy rivojlanishida muhim vazifalardan biri hisoblanadi. Vatanparvarlik o‘zbek davlati milliy g‘oyasining eng muhim tarkibiy qismlaridan biridir