(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2023)
Harakatlanuvchi mashinalarda gidravlik moylardan foydalanishning ekologik xavfsizlik va ekspluatatsiya jarayoni uchun umumiy solishtirma tahlillari o’rganilgan. Respublikamiz sharoitida harakatlanuvchi tarkiblarning gidravlik moylardan foydalanishdagi ekspluatatsion ko’rsatkichlarini oshirish tahlil qilingan.