(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2026)
«Жақсылық айтқанға – құрмет, есіміне – даңқ» демекші, халқымыз өнегелі адамдарды әрдайым ардақтап, олардың қабілеттері мен дарындарын ұрпаққа үлгі етіп көкірегі ояу, рухы биік, жүрегі таза тұлғаларды қашанда қолдап, мерейін арттырып отыруға игі ықпал еткен.