(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2026)
Ushbu maqola individual tana tuzilishiga mos kiyim konstruksiyasini optimallashtirishning zamonaviy metodlarini o’rganadi. Standart o’lchamlar tizimining cheklovlari va har bir insonning noyob antropometrik xususiyatlarini hisobga olish zarurati muhokama qilinadi. Tadqiqotda 3D skanerlash, kompyuterda loyihalash (CAD) va ilg’or algoritmik yechimlar orqali kiyim andozalarini shaxsiylashtirish usullari tahlil qilingan. Ushbu yondashuvlar kiyimning qulayligi, estetikasi va ishlab chiqarish samaradorligini oshirishga xizmat qiladi, iste’molchilarning ehtiyojlarini maksimal darajada qondirish imkonini beradi.