(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2025)
Ijtimoiy tarmoqlardan foydalanuvchi yoshlarning psixologik qaramlik xususiyatlarini o`rganish doimo psixologiyaning dolzarb masalaridan biri bo`lib qolmoqda. Internetga qaramlik fenomenining kontseptualizatsiyasi va diagnostika mezonlari o`rganuvchilar ishtirokida 2013 yilda Qo‘shma Shtatlarda xalqaro simpozium tashkil etildi.