(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2025)
Inson hayotidagi turli jihatlarni qamrab olgan folklor ijodiyotining shakllanishi va rivojlanishida etnografik voqelik va uning unsurlari hal qiluvchi ahamiyatga ega. Bu unsurlar, avvalo, o‘ziga xos shakl, leksik-semantik xususiyatlarga ega bo‘lgan birliklar sifatida namoyon bo‘ladi.