(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2025)
Hic articulus informationes praebet de commodis proprietatibus Capparis Spinosa, praesertim de classificatione morpho-biologica et de munere in cibo.