(untitled) (Нововведения Cовременного Научного Развития в Эпоху Глобализации: Проблемы и Решения, 2024)
Badiiy adabiyot his-tuyg’ularni boyitadi, tasavvurni kuchaytiradi, bolaga o`zbek adabiy tilining ajoyib namunalarini beradi