САЁҲАТ ЖУРНАЛИСТИКАСИ ТУШУНЧАСИ ВА УНИНГ ВАЗИФАЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мазкур мақолада саёҳат журналитикаси тушунчасига турли давлат олимлари томонидан берилган таърифлар кўриб чиқилади. Ундан ташқари оммавий ахборот воситаларининг бир тури сифатида саёҳат журналистикасининг вазифалари ҳам таҳлил этилади.