DATA LOYIHALAR VIZUALIZATSIYASI: TAJRIBA VA MAHORAT (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bugungi kunda data jurnalistikaga oid qiziq tadqiqotlar ko‘p. Ana shulardan biri haqida “Onlayn journalism” blogida duch keldim. Unda 100ta data jurnalistikaga oid kontentlar tanlab olinib, eng koʻp ishlatiladigan 7 ta shakl tahlil etilgan: bunda raqamlarning vizual koʻrinishi nazarda tutilgan.