ДАВЛАТ ТАШКИЛОТЛАРИ ТОМОНИДАН ИЧКИ PR КОММУНИКАЦИЯНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада Ўзбекистон Республикаси давлат ташкилотлари томонидан ички PR коммуникацияни ташкил этишнинг ўзига хос хусусиятлари, PR коммуникация асослари, оммавий коммуникациянинг жамоатчилик фикрига таъсири ҳамда давлат ташкилотлари ахборот хизматлари фаолиятини самарали ташкил этиш усуллари таҳлил этилган.