ONLAYN MEDIADA FAVQULOTDA HOLAT SHAROITIDA JAMOATCHILIK FIKRINI SHAKLLANTIRISH MEZONLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Internetda tarqatilgan har qanday noto‘g‘ri, noaniq, feyk, dalillanmagan axborot jamoatchilik fikriga juda tez va salbiy ta’sir ko‘rsatadi. Qolaversa, axborot yetkazuvchining nufuzi-imijini tushiradi. Natijada ikki tomonlama munosabatlarda ishonch yo‘qoladi. Shu sabab onlayn jurnalistikada o‘zaro ishonchni shakllantirish PR kommunikatsiyalarining yetakchi vazifasidir.