ОНЛАЙН МЕДИА ТАРАҚҚИЁТИ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ: МУАММО ВА ЕЧИМЛАР (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ушбу мақоланинг мазмуни бугунги кунда ахборот ташувчи медиа- маконларнинг тараққий этишдаги ижтимоий муаммолар ҳамда уларнинг ютуқларига қаратилган илмий асосланган фикр-мулоҳазаларга қаратилган. Шу билан биргаликда, онлайн- медианинг ҳозирги вақтдаги муҳим вазифаларини ҳам илмий жиҳатдан асослаб берилган. Ахборот олишдаги қулайлик ва тезлигини ҳисобга олиб, ҳозирги вақтда инсониятнинг деярли 80% қисми онлайн-медиа маконидаги ахборотларни кузатиб боради. Бу эса, ўз ўрнида ахборотларнинг узвийлигини ҳамда ҳаққонийлигини талаб қилади.