O‘ZBEKISTON EKOLOGIK TASHKILOTLARINING AXBOROT SIYOSATINI OLIB BORISHDA QO‘LLOVCHI SAMARALI PR- TEXNOLOGIYALARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
O‘zbekistondagi ekologik tashkilotlar xabardorlikni oshirish va jamiyatda barqaror amaliyotni ilgari surishda hal qiluvchi rol o‘ynaydi. Samarali jamoatchilik bilan aloqalar (PR) texnologiyalari ushbu tashkilotlar tomonidan axborotni tarqatish, manfaatdor tomonlarni jalb qilish va atrof-muhitni muhofaza qilish uchun himoya qilish uchun foydalanadigan muhim vositalardir. Ushbu maqolada O‘zbekistondagi ekologik tashkilotlar tomonidan qo‘llaniladigan PR strategiyalari va texnologiyalari ko‘rib chiqilib, ularning jamoatchilik fikrini shakllantirish, siyosatga ta’sir ko‘rsatish va atrof-muhitni muhofaza qilishni rag‘batlantirishdagi roliga e’tibor qaratiladi.