HUQUQSHUNOSLARGA PROFESSIONAL XORIJIY TILLARNI O‘RGATISH KONTEKSTIDA HUQUQIY LINGVISTIKANING O‘RNI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim sohasidagi huquqiy lingvistikani o‘rganish huquqiy tartibga solish va amaliyotning lingvistik tomonini tahlil qilish, vujudga kelayotgan muammolar va ularning yechimlari bilan bog‘liq ayrim fikrlar bayon etilgan.