XITOYDA INTERNET TIZIMINING TARAQQIYOTI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
O‘zbekiston Prezidenti Sh.Mirziyoyev BMT Bosh Assambleyasining 75- sessiyasidagi nutqida “O‘zbekiston jahonning barcha mamlakatlari bilan sheriklikni rivojlantirishga doimo tayyor”, [1] – deb qayd etdi. U o‘z chiqishida hukumatlar, parlamentlar va fuqarolik jamiyatlarining o‘zaro sa’y-harakatlarini birlashtirish, umumiy mas’uliyat tamoyillarini mustahkamlash, xalqaro sheriklikni muvofiq holda rivojlantirish lozimligini ta’kidladi.