МЕКТЕП ОҚУШЫЛАРЫНА «ЕСІМДІК ТУРАЛЫ ТҮСІНІК» ТАҚЫРЫБЫН ӨТУДЕ «БАСҚЫШПА-БАСҚЫШ» ТЕХНОЛОГИЯСЫНЫҢ ТИІМДІЛІГІ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мектеп оқушыларына есімдік, олардың түрлері туралы түсінікберу, тақырыбты өтуде «басқышпа-басқыш» технологиясының тиімділігі жайлы сөз барады.