ШАРЫҚТАҒАН – ШАХМАРДАН ЕСЕНОВ АТЫНДАҒЫ КАСПИЙ ТЕХНОЛОГИЯЛАР ЖӘНЕ ИНЖИНИРИНГ УНИВЕРСИТЕТІ(YESSENOV UNIVERSITY) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Білім беру саясаты Қазақстанның алдыңғы қатарлы ЖОО-ның бірі – Ш.Есенов атындағы Каспий технологиялар және инжиниринг университеті (Yessenov university). Еліміздегі білім беру саласын дамыту және жаңғырту бойынша прогрессивтік реформалар ЖОО-ның материалдық-техникалық базасының кеңейтілуіне де, ғылыми-зерттеу және оқу-әдістемелік әлеуетінің жетілдіруіне де қатысты ірі өзгерістердің платформасы болып табылады.