ЕСЕНОВТЫҢ ЖАРҚЫН БОЛАШАҒЫ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Университет - студенттің білім алар ордасы. Үлкен өмірге қадам басқан жасөспірімнің ата- анасымен бірлесе таңдайтын оқу орны. Университетті таңдау барысында – білім сапасы, оқытушылары, университеттің ішкі дизайны, түрлі клубтар мен студенттерге арналған жағдайлар мен мүмкіндіктерге аса мән беріледі. Және де белгілі бір университеттің мемлекеттік грантты иеленбеген студент үшін берілетін жәрдемі де ескеріледі. Біздің университет Маңғыстау облысындағы жоғары білім көшбасшысы болып табылатын - Есенов атындағы Каспий мемлекеттік технологиялар және инжиниринг универси теті.