АБАЙ ШЫҒАРМАЛАРЫНДАҒЫ СИНОНИМДЕС ЖҰРНАҚТАР АРҚЫЛЫ ЖАСАЛҒАН СИНОНИМДЕР (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ғылыми мақалада синонимдердің жасалуына соның ішінде синонимдес жұрнақтар арқылы жасалған синонимдерге Абай шығармаларынан мысалдар келтірілген.