ҚАЗІРГІ ЛИНГВИСТИКАНЫҢ ДАМУЫНДАҒЫ ЖАҢА АҚПАРАТТЫҚ ТЕХНОЛОГИЯЛАРДЫҢ РӨЛІ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Бұл ғылыми мақаланың негізгі мақсаты – лингвистикалық зерттеулерде ақпараттық технологияларды қолданудың әртүрлі аспектілерін қарастыру және олардың тіл ғылымының дамуы үшін маңызын көрсету.