ТҮРКІ ТЕРМИНОЛОГИЯСЫ: ӨТКЕНІ МЕН БҮГІНІ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Бұл мақалада түркі тілдеріндегі спорт терминдерінің ежелгі дәуірдегі және қазіргі кезеңдегі тіліміздегі қолданысы қарастырылады