ҚАРЖАУБАЙ ЖҰМАЖАНОВ – ӨЗБЕКСТАНДАҒЫ ТАНЫМАЛ ФОЛЬКЛОРШЫ ҒАЛЫМ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Қарақалпақстанда жасаушы қазақ халқының фольклорлық шығармаларын зерттеуші ғалым, профессор Қаржаубай Жұмажановтың ғылыми зерттеулері.