MAXTUMAQULI FIROG‘IYNING IJODIDA MA’NAVIY VA G‘OYAVIY MAVZULAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Maxtumaquli Farag’iyning milliy ruh, mardlik, vatanparvarlik, po‘klik, tabiatni sevish, kattalarga hurmat, sadoqat, mehr-oqibat va boshqa fazilatlar haqida qarashlari bayon etilgan.