MAXTUMQULI FIROG’IYI LIRIKASINING O‘ZIGA XOS BO‘LGAN JIHATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Turkman shoiri Maxtumquli Firog’iy lirikasining o‘ziga xos bo‘lgan jihatlari hamda uning vatnparvar ijodkor bo‘lganligi shuningdek,Turkman shoir va olimlariga yo‘llanma bo‘lgan olimning ijodlarini katta qismini odob-axloq mavzusidagi didaktik sherlar tashkil etilishi bayon etilgan.