MAXTUMQULI ASARLARINING O‘RGANILISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada turkman klassik adabiyotining otasi lirik shoir Maxtumquliniтп asarlarining o‘rganilishi va shoir ijodining turli tillarga tarjimasi haqida ma’lumotlar berilib o‘tilgan.