DÖWLETMÄMMET AZADYNYŇ WE MAGTYMGULYNYŇ DÖREDIJILIGINDE AHLAK TERBIÝESINIŇ ÖSDÜRILIŞI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada buyuk shoir Davlatmamed Оzodiy va Maxtumquli Firog‘iy ijodida axloqiy tarbiyani rivojlantirishda g‘oyalar birligi masalalari tahlil qilinadi.