QARAQALPAQ HÁM TÚRKMEN FOLKLORINDA HÁYYIW QOSIQLARINIŃ IDEYA-MAZMUN TIPOLOGIYASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada túrkiy xalıqlar folklorında, sonıń ishinde qaraqalpaq hám túrkmen folklorında háyyiw janrınıń mazmun tipologiyası salıstırmalı talqıǵa tartıladı, olardıń mazmun uqsaslıǵı anıqlanadı.