JAZIWShI Q.MUHAMMADRIZONIŃ «MAQTIMQULI» ROMANINDA KÓRKEM SÚWRETLEW QURALLARINIŃ QOLLANILIWI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada o'zbek adibi Q.Muhammadrizoning “Maxtumquli” tarixiy romanida badiiy tasvir vositalardan foydalanish mahorati belgilab berilgan.