MAXTUMQULI IJODI TARJIMONLAR TALQINIDA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolamizda Maxtumquli ijodini o‘rgangan olimlar, tarjima qilgan tarjimonlar va ularning tarjimonlik mahorati so‘z etilgan. Tarjimonlarning ayrim she’rlaridan namunalar keltirilgan va tahlil qilingan.