GARAGALPAK EDEBIÝATYNDA MAGTYMGULYNYŇ EDEBI DÄPLERINIŇ ÖSDÜRILIŞI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu makalada beýik türkmen nusgawy şagyry Magtymguly Pyragynyň döredijiliginiň Gündogar edebiýatynda tutýan orny, şol sanda garagalpak edebiýatynda şagyryň edebi däplerinniň ösdürilişi deňeşdirme görnüşde derňew edilýär.