ÁJINIYAZDİŃ «BOZATAW» POEMASÍ HAQQÍNDA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada K.Sultanovning “Bozataw” asarining ideya-tematik xussusiyatları, qahramon xarakteri yoritilish xususiyatlari talqin qilingan.