QARAQALPAQ DÁSTANLARÍNDAǴÍ ARXAYKALÍQ SÍPAT (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu maqolamizda Qoraqalpoq xalq dostonlari va xalq og'izaki ijodi haqida so'z yuritiladi. Qoraqalpoq xalq dostonlarining qahramonlari haqida to'xtab o'tiladi.