BESIK JÍRÍNAǴÍ GÓZZALLÍQ SEZIMLERI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada qaraqalpaq xalqınıń milliy qádiriyatı tarıyxı, mádeniyatı, xalqımızdıń ásirler dawamında áwladtan-áwladqa jetip kiyatırǵan analarımızdıń balalarǵa arnap aytatatuǵın qosıqları haqqında sóz etiledi.