B.GENJEMURATOVTНŃ ERKIN QOSНQLARНNDA UYQASLARDНŃ TЪRLERI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada qaraqalpaq бdebiyatınıń talantlı shayırlarınan biri B.Genjemuratovtıń lirikalıq shıǵarmaları, usılar qatarında erkin qosıqlar, olardıń formalıq уzgeshelikleri haqqında sуz baradı.