QARAQALPAQ HAM INGLIS ERTEKLERINDE QAHARMAN OBRAZLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mбmleketimizdiń jas бwladtı mazmunı boyınsha jetik, aqılı kбmil etip jetilistiriw sıyaqlı ъstin turatuǵın siyasattı бmelde tбmiyinlew, sociallıq qorǵawǵa mъtбj balalar tбrbiyasına ayırıqsha itibar beriw, olardı fizikalıq hбm ruwxıy salamat etip tбrbiyalaw - hбr bir shańaraqtıń tiykarǵı wazıypası esaplanadı. Уytkeni, perzent tбrbiyası kуp tбrepten shańaraqtaǵı ortalıqtıń, mбhelleniń, bilimlendiriw mбkemeleriniń munasбbetine baylanıslılıǵı hбm jбmiyet aldında juwapker ekenligi mбmleketimizdiń qatar nızam hбm qararlarında belgilengen.