BASLAWНSH KLASLARDA TБBIYIY PБNLERDI OQНTНWDA MEDIATБLIMNEN PAYDALANНW (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bugungi kunda dunyoda tabiatshunoslik darsini multimedia vositalari asosida o‘qitishda, xalqaro kuzatish dasturlari darsda o‘quvchilarni tabiy-ilmiy bilimini oshirishda keng hajmli islohatlarni amalga oshiriga bo‘lgan zaruzlik yana da kushaymoqda. Shu maqsadda og‘zaki ma’lumotlarga nisbatan vizual ma’lumotlar ko‘proq e’tiborimizni jalb qiladi. Shunday qilib, ilmiy- nazariy bilimlarimiz vizul axborot bilan chuqurlashtirish juda qulay va o‘quvchi ta’limini orttirishda muhim vosita hisoblanadi.