М.НЫЗАНОВТЫҢ «МЕНИҢ ТИЛЛӘБИЙКЕМ» ГҮРРИҢИНДЕ САТИРА (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада М.Низановнинг сатирик асарлари таҳлил қилинган. Тадқиқот объекти сифатида «Менинг Тиллабекам» ҳикоясидаги сатирик характер, одоб-аҳлоқ, образ яратишдаги ёзувчи маҳорати мисоллар контекстида ўрганилган.