К.РАХМАНОВ ДӨРЕТИЎШИЛИГИНДЕ ЖАНРЛАР ЭВОЛЮЦИЯСЫ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maқолада шоирнинг қорақалпоқ адабиётидаги орни ва ижоди шунингдек, поэзия жанрида яратган образларининг ранг-баранглиги ва жанрлар эволюцияси суз этилган.