MALAKA OSHIRISH JARAYONIDA INFORMAL TAʼLIM YONDASHUVIDAN FOYDALANISHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada malaka oshirish jarayonida informal ta’limdan foydalanishning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.