ОНА ТИЛИ ВА ЎҚИШ САВОДХОНЛИГИ ДАРСЛАРИДА ЎҚУВЧИЛАРНИНГ ЎҚИБ ТУШУНИШ КЎНИКМАСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШНИНГ ТАҲЛИЛИ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада асосан бошланғич синф ўқувчиларининг ўқиш саводхонлигини оширишда Она тили ва ўқиш  саводхонлиги дарслик-ларининг ўқиб тушуниш жараёнларини қамраб оладиган материалларнинг таҳлили ҳақида баён этилади.